Welkom op www.rokenstoppen.nl

informatie over roken en de gevolgen ervan


tips voor wie overweegt te stoppen met roken


professionele hulp door arts bij stoppen met roken

quit smoking / arrÍter le fumer / acabar de fumar / verzichten auf Rauchen

U rookt zelf en u overweegt er mee te stoppen?
U rookt niet zelf maar u bent voor een roker in uw omgeving op zoek naar informatie over en motivatie voor het stoppen van de rookverslaving?
Kijk dan door klikken op onderstaande knoppen rustig rond op deze webstek.


You are a tobacco smoker and you consider to quit smoking? You don't smoke, but for the benefit of a smoker close to you you want to find information about and the motivation to quit smoking? Then click the flag button of your choice below...

Navigeer door deze webstek
door te klikken op onderstaande knoppen ...

Roken is ongezond. Niemand--zelfs de tabaksindustrie-- kan dit heden ten dage nog ontkennen. Veel mensen die al dan niet zelf roken hebben hinder van tabaksrook. Zelf actief roken is erg ongezond. Maar ook 'alleen maar passief roken' (verblijven in andermans rook) geeft grote gezondheids-risico's.

Deze webstek zet een aantal feiten over roken op een rijtje. Er is een themapagina voor jongeren met speciaal (maar niet alleen) voor hen leuke weetjes. Er zijn ook themapagina's voor zwangeren en aanstaande ouders en over roken in de buurt van kinderen.

We geven tips voor mensen die (overwegen te) willen stoppen met roken. Voor wie daarbij graag professionele ondersteuning krijgt geven we informatie over wat Toine Korthout, arts in de Praktijk voor Natuurgeneeskunde Sleeuwijk op dit gebied zoal te bieden heeft. Dat is niet alleen ondersteuning met acupunctuur (met naaldjes in de oorschelp) maar ook met (volkomen pijnloze) behandeling met laser of met de EFT-methode. In alle gevallen behoort een uitgebreid begeleidend gesprek tot de behandeling. CliŽnten die een afspraak hebben voor een consult hulp bij stoppen met roken vinden op pagina 9 veel tips ter voorbereiding.

Verder vindt u nog een pagina met wisselende informatie, actualiteiten, enzovoort en een pagina met links.

1
startpagina

2
feiten over roken en gezondheid

3
feiten over roken en milieu

4
jongerenpagina

5
zwangerschap en roken

6
kinderen en roken

7
stoppen met roken

8
professionele hulp bij stoppen

9
goede voorbereiding

10
meer info, actualiteiten, enz.

links

disclaimer

... brengt u steeds terug op deze start-pagina

... brengt u terug op de keuzepagina naar andere webstekken van dr Korthout

... stuurt een e-mail aan dr Korthout